Escenaris

Can Cassó Montsoriu

c/ Camprodon 92

La ubicació principal del popArb és el recinte de Can Cassó, que comptarà amb dos escenaris, on tindran lloc les actuacions del divendres i del dissabte a la nit. Es tracta d’un espai inèdit i sorprenent, la seu dels antics balls de festa major, que remet al temps del modernisme, en què Arbúcies era seu de tertúlies d’artistes i de trobades d’estiuejants i vilatans.


Castell de Montsoriu

El Castell de Montsoriu és la fortalesa gòtica més ben conservada de Catalunya, i pels que hi hem crescut a prop, és un centre de gravetat indiscutible. En una triangulació que uneix banda i banda del Montseny, hi presentarem el projecte especialíssim dels Balago (música contemporània, La Garriga), en el marc de la seva especial gira per espais emblemàtics, Darder segons Balago, i les cançons psicodèliques d’Esperit! (Mau Boada), que és, senzillament, el Montseny encarnat en home-orquestra. Què us podeu esperar d’algú que té un tema anomenat Elèctric mustela?

La jornada inclourà una visita guiada al Castell i es presenta com una autèntica experiència, amb passejada pel bosc inclosa i la contemplació de la posta de sol en un indret meravellós i, diuen, d’una força tel·lúrica llegendària. Mireu, si no, http://www.montsoriu.cat!

Tindrem endolls preparats per a carregar els vostres mòbils, que us podran servir de llanterna en cas que el camí de baixada estigui massa fosc.

Hi haurà servei de barra.


Can Cassó Envelat Estrella Damm

C/ Camprodon 92

La ubicació principal del popArb és el recinte de Can Cassó, que comptarà amb dos escenaris, on tindran lloc les actuacions del divendres i del dissabte a la nit. Es tracta d’un espai inèdit i sorprenent, la seu dels antics balls de festa major, que remet al temps del modernisme, en què Arbúcies era seu de tertúlies d’artistes i de trobades d’estiuejants i vilatans.


Can Torres

c/ Camprodon 14
El jardí de Can Torres és el marc ideal per a propostes intimistes. Aquest cafè i hotel fou en altres temps una fonda, i s’hi allotjà Santigo Rusiñol els cinc estius que passà a Arbúcies. La cafeteria continua oberta, portada per la mateixa familia que li servia absenta per passar les tardes.

L’entrada a Can Torres per al concert de dissabte 27/6/2014 (Ferran Palau) està inclosa en l’abonament i l’entrada de dia. L’aforament, però, és limitat. Per poder accedir a Can Torres dissabte i assegurar-te una cadira necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d’informació del festival, el mateix dissabte.

Horari de reserva:
Dissabte 27/6/14 de 12 a 18h (o fins exhaurir reserves).
Preu de la reserva: 1,5€

ATENCIÓ: L’aforament d’aquest recinte és limitat.

Obrim portes a les 19:15h
Inici del concert: 19:45h


La Consulta

c/Camprodon 65

A partir de les 03.00h

#repteexperts


Piscines

c/Prat de Can Delfí, s/n. Horari: 11.30 – 20.00
Al llarg del migdia i la primera hora de la tarda de dissabte es podrà gaudir de la música que punxaran els DJ (Dj Txarly Brown i Dj Barretina) i d’un espectacle per a tots els públics a la gespa de les Piscines Municipals, Halldor Mar i Cor Lutiana.

Preu de l’entrada individual
adult 4,5€ |

Amb l’abonament o l’entrada de dissabte (mostrant el braçalet del popArb) el preu és del 50%. Aquest descompte no és acumulable al descompte del carnet jove.

A partir de les 11.30h


Prat Rodó

Escenari al Passeig de la Riera d’Arbúcies.

L’accés a l’escenari Prat Rodó és gratuït.

A partir de les 13.00h. Concerts a les 17.45h


Activitats

El Prat Rodó es convertirà, per uns instants, en la biblioteca del bosc!
El Culturista, l’agenda familiar de referència a Barcelona, arriba a Arbúcies carregada amb una selecció de llibres imprescindibles per ser un bon Culturista. Vine a descobrir les millors històries i gaudeix de la lectura en un entorn inigualable!

Culturista
LOGO UROO

I la canalla que assisteixi als concerts del Prat Rodó podrà participar en un taller infantil per aprendre a fer els seus propis vinils i decorar habitacions, carpetes, o qualsevol superfície, incloses les seves samarretes i vestits! Tothom a dibuixar, retallar i enganxar de la mà d’Uroo!


Vermut i dinar al Prat Rodó

10844802165_c13e914480_b

És l’escenari ideal per dinar de picnic, menjar un entrepà o fer el vermut
Captura de pantalla 2015-06-26 a las 09.02.50


  • Organitza: Cultura Dispersa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbúcies
  • Amb el suport institucional de: Generalitat de Catalunya (ICEC) i Diputació de Girona
  • Patrocinador principal: Estrella Damm
  • Mitjà oficial: timeOut
  • Col·laboradors: Logística de Guerrilla, EasyMojito, Cupatges
  • Col·laboradors tecnològics: Cdmon, Playmoss, Megatro, BIAPUM
  • Membre d'A-petit